A BVE világa

Örömhír: újra működnek a letöltések a bvemetro.hu oldalon

Aki figyeli a BVE-s világot, az valószínűleg tudja, hogy egy szerverhiba kapcsán hosszabb időre leállt 2019 tavaszán a BVE Klub és a bvemetro.hu weboldala, a két honlapot egy szerver szolgálta ki hosszú éveken át. A BVE Klubot néhány hónap után új alapra helyeztük, de akkor a bvemetro.hu helyrehozatala csak részben történt meg, az oldal működött ugyan, de karakterkódolási hibák voltak rajta és nem működtek a letöltések. Nos, egészen mostanáig.

A napokban KFMboy kijavította a főoldal karakterkódolási hibáját és a letöltésekhez szükséges PHP fájlokat, így már működnek a letöltések. Ez azért is örömteli, mert a metrópályák bár régen készültek ma is a legszínvonalasabb – és legismertebb – alkotások között vannak és az elmúlt másfél évben sokan sokszor keresték, de nem találták őket. Most már megtalálhatóak, letölthetőek, játszhatóak!

Nos, ennek örömére töltsük meg Facebookon e cikk alatt a hozzászólásokat metrós szkrínsotokkal! Készíts képet a kedvenc magyar metrópályádon a kedvenc szerelvényeddel és töltsd fel a képet hozzászólásban!

Phonteus Nevolius